motordaki ses???
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
-
- Vosdost
motordaki ses???
67 model 1300 vosum var son zamanlarda şanzımandan kaynaklanması muhtemel bir ses gelmeye başladı rolantide şırşırşırşır şeklinde sürekli var yolda giderkende ara sıra duyuluyor eğer şanzımansa sorun ne olabilir?
- ekaraman600
- Vosdost
arka kampanaları kontrol et kampana ıcınde sıyırma varsa dıs atarken aynı sesı verır kısazamnda da gıdemez hale gelır bunu anlamanın en kolay yolu bır arkadasın asagıda jant kapakları cıkıken aks baglantı somonunun oraya bakacak arkadan bırı sıyırıyorsa aks doner teker az doner yada donmez basıma geldı buradan bılıyorum umarım onemlı bır sorun degıldır
- ekaraman600
- Vosdost
şanzuman yağı araç havaya kaldırılır şanzumanın direksyon tarafında yanda alyen bir vida bulunur orası sökülür civata hizasında yag varsa tamdır deyişcekse alt tapa açılıp boşaltılır kapatılıp seviyeye gelene kadar 90numara yag konur yandaki vidanın oradan azıcık taşıcak yanlız alyenini bulmak cok zor normal yeni oto servislerinde bile bulunamıyor bn 5 6 yeri gezmişdim 100km yakın yol yapdım yinede deyiştiricek birini bulamamışdım gittim civatadan alyen anaktarı yapdım öyle halletdim kendi basıma dısarda deyiştirmeye 50 60 alıyorlar alyen nını alırsan benzincide yag parasına koydurursun....
merhaba
- feris
- Vosdost
- Vosvosumun adı: dostum
motor ve şanzuman takozlarını kontrol ettirmende fayda var. motorun alt kısmındaki sağ ve sol sac muhafazalarında boşluk veya bağlantı noksanlığı varsa(düşük veya eksik sabitleme civatası) eksikse rölanti ve hareket halinde esnemeden, sallantıdan dolayı böyle bir ses gelme ihtimali var. bunlar en basit arızalar arkadaşların söyledikleriyle birlikte hepsini sırayla kontrol etmende fayda var.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir