VOSVOS TAMPON
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
- karaşovalye
- Vosdost
- Vosvosumun adı: Karaşövalye
VOSVOS TAMPON
MERHABA ARKADAŞLAR BEN UZUN BİR ARADAN SONRA VOSVOSUMU BOYAYA SOKTUM.AMA BENİM ARACIMIN TAMPONU YOK.ONA ESKİ MODEL VOSVOSLARIN TAMPONUNDAN NASIL BULABLİRİM.BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.HERKESE SAYGI VE SEVGİLERİMLE...
kşly
- gürhan
- Moderatör
- Kan Grubu: 0 Rh +
- Vosvosumun adı: TUHSİ
Cvp: VOSVOS TAMPON
çıkma için Hurdacı Bekir ya da face den takip edeceksin. Sıfır alacaksan parçacılara müracaat edeceksin.
-
- Vosdost
- Kan Grubu: 0 Rh +
- Vosvosumun adı: 'Kefeştetayyuş'
kalıp çalışması bitince , haber veririm .
- karaşovalye
- Vosdost
- Vosvosumun adı: Karaşövalye
peki nikelajlı orjinel bir tampon bulabilirmiyim bir kere araba kaportaya girgi döşeme vs.bayağı bir masrafa girdimde tamponunda pırıl pırıl olmasını istiyorum araç 75 orj.alman ama ben eski tiplerinden arıyorum parçacılaradaki ince olanlardan.
kşly
“Dış Aksam, Döşeme, Lastik ve Jant” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir