Bu bölümde konu ile ilgili sorunlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı, Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir. Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur. Vosvosturk Yönetimi
Bu sabah sol kapıda şöyle bi sorunla karşılaştım. Ne yapmak gerekir? Hemen müdahale edilmezse yürüyecek bi sıkıntı mıdır yoksa daha idare eder mi? Görüşlerinizi bekliyorum.
Pandizotu söküp içten bak bakalım, içeriden durum nasıl gözüküyor. Eğer kısa vadeli planlarında komple boyamak gibi bir durum söz konusu değilse, lokal boya yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum.
Hemen yürüyeceğini sanmıyorum. İçin rahat etmezse o bölge lokal boya yapılabilir. Yalnız boyanmadan önce o kısım taşlandıktan sonra özellikle oksijen kaynağından ziyade gazaltı kaynağı yaptırabilirsen daha sağlam ve uzun ömürlü olur.
Müdahale edilmezse yürür elbette. Bence asıl sorun iç kısımda. Gürhan ın dediği gibi kapı pandizotları sökülüp kapı içinden de müdahale edilmeli. Ben kapıların iç kısımlarını Hummerite boya ile boyadıktan sonra, sprey mum sıkıyorum, tavsiye ederim.