A'danZ'ye Vosvos Kalorifer Sistemi
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
ben yenı geldım vos alemıne kışınki en buyuk problemım aracın soguk olması ısıtamam ısınması ıcın her yola basvuruyorum
ama bı turlu karar veremıyorum sizin yaptığınız bu ayrıntılı çalışma mükemmel bende webesto ısıtıcı almayı düşünüyodum ama sizin anlattıklarınızı okuyunca kafam karıştı sizce kalorifer sistemimi yaptırnca verimli olurmu..
ama bı turlu karar veremıyorum sizin yaptığınız bu ayrıntılı çalışma mükemmel bende webesto ısıtıcı almayı düşünüyodum ama sizin anlattıklarınızı okuyunca kafam karıştı sizce kalorifer sistemimi yaptırnca verimli olurmu..
yani araç 3 km yol gitse kalorifer sağlıklı bir şekilde çalışır ilgilinizden dolayı çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler gerçekten çok süper vosvos hakkında bildikleriniz mükemmel son olarak birşey daha sorucam arabanıza hangi marka yağ ve kaç binde bir koyuyorsunuz hersey için tekrar tekrar teşekkürler
-
- Vosdost
Cvp: A'danZ'ye Vosvos Kalorifer Sistemi
çok teşekkürler..gercekten ihtiyacım vardı..
-
- Vosdost
- Kan Grubu: 0 Rh +
- Vosvosumun adı: şanslı
Cvp: A'danZ'ye Vosvos Kalorifer Sistemi
çoook teşekkür ederim. Klavyeniz kahve, kola vb. bilimum içecek görmesin 

gülşen
“Dış Aksam, Döşeme, Lastik ve Jant” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir