marş problemi
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
marş problemi
selam arkadaşlar benim vosu aldığımdan belli marşım bi acayip basıyor.marşa basıyorum gıy gıy gıy yapıp çalısıyo sanki akü bitmiş son çalısmıcak bi ses vardırya ilk o marşın sesi gelio ondan sonra çalısıyor aracım ilk aldıgımda aküsü bitikdir dedim akü aldım yeni aynı problem yine var nedendir yardımlarınızı bekliyorum.NOT:aracım düğmeyle çalışıyor ondan olabilirmi acaba?
Powered By SRKBLCK
-
- Vosdost
- Kan Grubu: 0 Rh +
- Vosvosumun adı: Herbie
Cvp: marş problemi
srkblck yazdı:selam arkadaşlar benim vosu aldığımdan belli marşım bi acayip basıyor.marşa basıyorum gıy gıy gıy yapıp çalısıyo sanki akü bitmiş son çalısmıcak bi ses vardırya ilk o marşın sesi gelio ondan sonra çalısıyor aracım ilk aldıgımda aküsü bitikdir dedim akü aldım yeni aynı problem yine var nedendir yardımlarınızı bekliyorum.NOT:aracım düğmeyle çalışıyor ondan olabilirmi acaba?
Sevgili kardeşim aracının kutup başlarını temiz bir bezle sil ve sıkı sıkıya tekrar tak. Bendede bu sorun meydana gelmişti. Denemekten zarar gelmez :D kolay gelsin selamlar

-
- Vosdost
- Kan Grubu: AB Rh +
- Vosvosumun adı: çilek
sıyırma sesine benzer bir ses mi ? eger öyle ise marş dişlisi sıyırmış olablir yada zamanla marş motorunda biriken toz ve kir yavaş dönmesine neden olabilir yada kontaktan marş motoruna giden kablo zamanla iletkenlik özelliğini kaybetmiş de olabilir tabii bunları akünün sağlam olduğunu varsayarak söylüyorum.benim aklıma gelenler bunlar.kolay gelsin.

sıyırma sesi gibi bi ses değil çünkü birden çok güzel bi şekilde çeviriyo ve çalıştıryor aracı kutup baslarını temizleyeceğim marş motoruna nasıl baktırabilirim acaba?