Şu linkteki bujiler 74 beetle için uygun mudur?
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40
Ayrıca piyasadaki en kaliteli buji kablosu nedir ve nerde bulabilirim?
Veya şu linkteki kablolar işe yarar mı?
http://www.ebay.com/itm/BOSCH-Spark-Plu ... cf&vxp=mtr
buji ve buji kabloları
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Cvp: buji ve buji kabloları
Bujileri ben kullanıyorum hatta dün taktırdım
-
- Vosdost
- Kan Grubu: A Rh +
- Vosvosumun adı: Lavinya
w8ac bujileri TR'de nerde bulabiliriz peki?Ebaydan mı aldınız
-
- Vosdost
- Kan Grubu: A Rh +
- Vosvosumun adı: Lavinya
Pekı üzerinde" germany" yazıyor mu?
aqustic yazdı:Pekı üzerinde" germany" yazıyor mu?
Sanırım made in brazil
- atakan77
- Moderatör
- Kan Grubu: 0 Rh +
- Vosvosumun adı: Bedevi
Üzerinde "Germany" yazmayan bujilerden uzak durmak lazım. "Germany" w8ac bosh marka buji bulamazsanız. Ngk da iş görür. Şurası kesin ki vosvosa "germany" bosh w8ac den başkası yalan. Bir ara bujilere takmıştım kafayı.
piyasadaki vosvosa uyan tüm markaları denedim ama hiçbiri Germany" w8ac bosch gibi değil.
Buji kabloları için bakır telli kalaylı buji kabloları kullanmanızı tavsiye ederim. çıkmacılardan orjinal beru marka buji bakalitleri bulup, metrelik kalaylı bakır telli buji kablolarından kendiniz yapabilirsiniz. Piyasadaki mallardan çok daha kaliteli olur.

Buji kabloları için bakır telli kalaylı buji kabloları kullanmanızı tavsiye ederim. çıkmacılardan orjinal beru marka buji bakalitleri bulup, metrelik kalaylı bakır telli buji kablolarından kendiniz yapabilirsiniz. Piyasadaki mallardan çok daha kaliteli olur.
“Elektrik Aksamı” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir