meraba.
öncelikle sunu söyleyebilirim ben de yeni vosvoscuyum yaklaşık 2 ay oluyor fakat şunu söyleyebilirim sana vosvos emek işi biraz . yıllardır istiyordum ben bu arabayı bundan öncesinde birçok arabam oldu hem de teknolojik olarak en uç noktalara da çıktım araç konusunda ama sevdamdan vazgeçemedim. şimdi senin söylediğin noktalara kendimce yorumlar yapmak istiyorum.
1- ekonomiklik konusunu ele alırsak hiç de ekonomik bir araç değil. benzinde yakıtı fazla tüpe geçersen daha az yakıyor ama genel anlamda yine fazla diyebiliriz. sürekli orasında burasında problemler çıkabiliyor. çıkmasa bile sen arabayla aranda öyle bir bağ kuruyosunki surası düzgün burası düzgün olsun diye diye bi bakmışssın arabaya gaz ya da benzin almaya paran kalmamış olabiliyor. ben şu 2 ay içerisinde o kadar çok para harcadımki aklım almıyor ve hala yaptırmak istediğim yaptırmam gereken seylerde var . parasını ver yaptır da değil olay. düzgün bi usta bulmak lazım . kısacası hem zaman hem de maddi olarak seni zorlama ihtimali yüksek . hele bir de ilk arabam olacak diyosun bence biraz arabalar konusunda tecrübe edip öyle almanı öneririm.
2-evet farklı bi dünyası var . ben bu sayede birçok insanla tanıştım bir çok dostluğumda oldu şu kısa zaman içinde bu da bu arabanın bize kazandırdığı en büyük seylerden biri diye düşünüyorm.
3- şunu söyleyebilirim tekrardan ilk araban olucak motor direksiyon elektrik aksamı falan filan genel tertibat olarak pek bilgili olmadığını söylemişssin bu senin basına soru acabilir . evet üzerinde yaparak biseyler öğrenebilirsin fakat seni araçtan sogutabilir çünkü hiç bitmeyecek problemler

ve trafik tecrüben olmadığını söylemişssin . İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsun ve bizim araçlar biraz kullanması yeni araçlara göre farklıdır direksiyon serttir pedallar farklıdır aracın gaz verdiğindeki tepkisi farklıdır fren tepkileri farklıdır. tüm bunlar senin ehliyet aldığın araçtakinden çok farklıdır kısacası eskidir antikadır. kullanmaya alışmak zaman alır ama alıstığın zaman da baska arabaya binesin gelmez ne yalan söyleyeyim

seni vosvostan soğutmak istemem ben 2015 model mercedesten inip bindim bu araca ve baska bi arabaya binmek istemiyorum ama su iki aylık zamanda yordu beni baya . eğer daha ilk araban ilk tecrüben olucaksa soğutma kendini hem araba kullanmaktan hem de vosvostan. bence biraz tecrübe edin daha sonra yine alırsın . o zaman asıl zevkine varıcağını düşünüyorum . karar yine de senin

)