Uzun bir aradan sonra merhaba
Forum kuralları
Bu bölümde yeni üyelerimiz kendilerini tanıtabilirler.
Sorularınız için önce arama yapınız.
Ardından ilgili bölümlerde başlık açınız.
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Bu bölümde yeni üyelerimiz kendilerini tanıtabilirler.
Sorularınız için önce arama yapınız.
Ardından ilgili bölümlerde başlık açınız.
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
-
- Vosdost
- Kan Grubu: 0 Rh +
- Vosvosumun adı: voska
ben de uzun cok uzun bır aradan sonra tekrar foruma dondum... .tokatta yasıyorum... 1302 vosum var.. gurhan agbı benı tanır.. ara ara yazışıyorduk.. cok oncelerı ama..
vosvosumda bır suredır uzun suredır bır sıkıntı vardı.. vakıt de bulamamıştım ve de başka sebepler neyse, kısa bır suredır vosvosumu eskı halıne getırmeye çalışıyorum.. vosvosum çalışmıyor.. mars basıyor.. ama çalışmıyor. bugünlerde sorunu halledip hafta sonu ordu festıvalıne gıtmeyı planlıyorum..
herkese selamlar.. forum hala oncekı yıllardakı kadar aktıf mı emın olamadım...
vosvosumda bır suredır uzun suredır bır sıkıntı vardı.. vakıt de bulamamıştım ve de başka sebepler neyse, kısa bır suredır vosvosumu eskı halıne getırmeye çalışıyorum.. vosvosum çalışmıyor.. mars basıyor.. ama çalışmıyor. bugünlerde sorunu halledip hafta sonu ordu festıvalıne gıtmeyı planlıyorum..
- eliballi
- Vosdost
- Kan Grubu: 0 Rh -
- Vosvosumun adı: Comba
Merhabalar herkese Amasya dan
- barist
- Vosdost
- Vosvosumun adı: La amada
Bir sorum var.
Merhaba, cevap yazan arkaşa teşekkürler. 1303 aracım var. Cam sileceklerinin önündeki havalandırma deliklerini kapattırmayı düşünüyorum. Araç toplanırken ikili su tahliye borusu takılmıştı. Fakat, aşırı yağışlarda sigorta kutusuna su sızıntısı oluyor. Tavsiyesi olan var mı. Teşekkürler...
Re: Uzun bir aradan sonra merhaba
Buralar'da kimse kalmamış be hocam bende konuya hakim değilim
- gürhan
- Moderatör
- Vosvosumun adı: TUHSİ
adirnaz yazdı:ben de uzun cok uzun bır aradan sonra tekrar foruma dondum... .tokatta yasıyorum... 1302 vosum var.. gurhan agbı benı tanır.. ara ara yazışıyorduk.. cok oncelerı ama..
Adil selamlar... Foruma seneden seneye giriyoruz... Çalıştırabildin mi vosvosu?
telefonum aynı... 0532 556 58 46 takıldığın bir yer olursa her zaman ki gibi yardımcı olmaya çalışırız.

gerçekten uzun bir aradan sonra ( 10 yıl) merhaba!..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir