Arkadaşlar elimde bi kamyon dolusu VW parçası var.isteyene hepsini komple isteyene parça parça verebilirim.2000 senesinde ALMANYADAYDIM.ordaki araçlardan çıkmadır parçaların çoğu.Türkiyedeki arabalardaki parçalardan mukayese edilemeyecek kadar temiz parçalardır hepsi.Yani yurtdışı çıkmasıdır çoğu.yenide vardır aralarında.özelliklede incik boncuk aksesuar çoktur bulunması zor olan şeyler.isteyen gelipte görebilir. Bendede 1302 vardı halada var ama kullanmıyoruz fazla.o yüzden parçaları işine yarayan birine vermek istiyorum.Komplede verebilirim parça parçada nasıl istenirse...Cep tel:05342445246 İsmim ALPER
İlgilenenler ararsa konuşuruz daha detaylı bilgi veririm.
İhtiyacı olan alsın
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
-
- Vosdost
- Vosvosumun adı: TAZ
fanusrio yazdı:dostumm msn [email protected] eklersen knusuruz dostum 1302 var bnde degerlendırım parcalrını
hiç bişeyi kaçırma zate
oha vardır sabanı kırdırır oha vardır tum tarlayı surdurur ;)
irtibat msn:[email protected] tel: 0507 809 23 61
irtibat msn:[email protected] tel: 0507 809 23 61
arkadaşlar parçalar 1200 1300 1302 1303 1600 vs.... modellerindir.Ama benim uğraşacak vaktim yok fzla.bu yüzden isteyen gelip bakar beğendini alıp gider.tek tek fotosunu çekmeye kalksak 2 sene sürer.bu yüzden çekemiyorum vaktimde yok ztn.ihtiyacı olan gelir alır dediğim gibi.ben bu işin ticaretindede deilim ztn.önemli olan parçalar yerini bulsun.voslarda değer kazansın.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir