Vos ustalarının ve parçacıların adre telefon gibi bilgilerini bu bölümde paylaşabilirsiniz
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı, Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir. Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur. Vosvosturk Yönetimi
yeni bir vosvos alıp bu vovosa dış modifikayon yaptırmak istiyorum ama istediğim modifiye işleri epey uğraştırıcak zor şeyler bunların hepsini(hem iç hem dış hem motor)modifikasyonlarını yaptırabiliceğim bir usta arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim.cevap için şimdiden teşekkürler. yaptırmak istediğim modifiye tarzı resimdeki gibidir.
Ön tarafı bodoslama duvara çarpıp pejo 206 farı taktırırsın sonra. Yan taraf için de, kırmızı ışıkta durmadan devam et birisi yamultur nasılsa. Madem işi psikopatlığa bağladık hiç edicez vosvosu, bari paran boşa gitmesin.
bu linkteki "araç" gördüğüm en çirkin şey. bir de 5500 tl istiyor 200 tl vermem buna
bir vosvosum olsun istiyorum, bir bus karavanada hayır demem vosvos pre olsun ama 1.6cc motoru olsun istiyorum, lpg'ye hayır demem kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun, ama şart değil üstü açık olsun olmadı sunroofu olsun bari çok mu şey istiyorum?