Bursa da usta....
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Bursa da usta....
Öğrencı işi olsun en ballısından olsun dıe woswos bakınıyorum aklımda olan bırkac tane var fakat gosterebılıcek usta hıc bılmıyorum bu yola gonul vermıs vosdostlardan onerılerını beklıyorum. sımdıden tesekkurler...
bursada birkaç usta biliyorum voslara bakan. ilgilenirsen 5335220403 veya [email protected] dan ulaş yardımcı olurum.
ake
-
- Vosdost
- Vosvosumun adı: ss
tavan
ben şuan yalovadayım ve bursada ii bi kaportacıya ihtiyacım var (vosvoslarla ilgilenen)üstü açılır kapanır tenteli 75 model tostosum var.malum butarafların kışı soğuk benim ihtiyacım olan bi kabin tavan bulabilirsem yada yaptıraabilirsem en azından soğuk ve yağmuru birazzdaha kesebilirim.üstü kesilmiş bi vosvosun üst tarafınıda kullana bilirm.yardımcı lursanız sevinirim.
“Vos Ustaları ve Parçacıları” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir