Şok Şok Şok böylesi görülmedi,yapılmadı.
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
- [email protected]
- Vosdost
- Vosvosumun adı: dertli
Cvp: Şok Şok Şok böylesi görülmedi,yapılmadı.
harbi süper olmuş ellerinize saglıkvosbis yazdı:[img:640:480]http://img255.imageshack.us/img255/3584/resim168ez7.jpg[/img][img::]http://img146.imageshack.us/img146/763/resim175mm0.jpg[/img]
[img:640:480]http://img224.imageshack.us/img224/5347/resim178vs7.jpg[/img]
Devamınıda montajdan sonra görebileceksiniz.Çalışmalarım hızlı olmamakla beraber devam ediyor.Bu fikrin şekillenmesinde tuğrul kardeşimizede teşekkür ederim.Saolsun bazı fikirleriyle beni aydınlattı yoksa ben bu kadar kompleks düşünmüyordum.Ama çok emek verdim bu hale gelinceye kadar.Şimdide devrelerin montajı ve vosa montaj var onlarda en zor kısımları.
Açıklama:20 ledden oluşan devir göstergesi,yukardaki 3 display yağ sıcaklığı göstergesi,alttaki büyük 3 display hız göstergesi,4 yeşil 1 kırmızı led depo göstergesi,büyük kırmızı ledler yağ ve şarj göstergesi,şeffaf büyük ledler bir mavi uzun biri yeşil kısa far göstergesi,alttaki matris displayde sağa ve sola dönüş sinyal göstergesi,alttaki boşluğada 6 adet km sayacı displayi takılacak.henüz onu tamamlayamadım o kadar küçük displayde bulamadım henüz.Bi ankara yada istanbula gittiğimde alıcaaam artıkın nabalım.Umarım sizlerde beğenirsiniz.Tamamladıkça resimlerini koymaya devam ederim.

- mondiaynali
- Vosdost
- Kan Grubu: A Rh -
Bu abi sağolsun bitmiş halini ekleme zahmetinde bulunmadı fakat sahibinden de ilanı vardı bu göstergenin 

1302 S 1972 - 25 AK 553
1303 1973 - 06 D 3425
1303 L 1974 - 25 NC 728
Murat AYNALI
Erzurum Atatürk Üniversitesi
[email protected]
Bir Sevdadır 1303...

1303 1973 - 06 D 3425
1303 L 1974 - 25 NC 728
Murat AYNALI
Erzurum Atatürk Üniversitesi
[email protected]