harika tasarım bende istiyorum :)
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
-
- Vosdost
Cvp: harika tasarım bende istiyorum :)
çok kötü olmuş vosluktan o şirinlikten çıkmış araç.
- ilkeer
- Vosdost
- Kan Grubu: A Rh -
- Vosvosumun adı: firuze
yapılmayacak bi yanı yok
ama çok güzel bir dizayn olmuş
ama çok güzel bir dizayn olmuş
Muhtaç olduğun kudret,damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Gazi M.Kemâl ATATÜRK
20.10.1927
Gazi M.Kemâl ATATÜRK
20.10.1927
-
- Vosdost
Merhabalar
Yeni bir vosvos sahibi olarak sizlerin çok yardımı olucağına inanıyorum. Vosvos için torpido yapan yerler varmı varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Yeni bir vosvos sahibi olarak sizlerin çok yardımı olucağına inanıyorum. Vosvos için torpido yapan yerler varmı varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir