üniversiteli ve vosvos
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
üniversiteli ve vosvos
Hocam üniversite öğrencisiyim vosvos almayı düşünüyorum 10 15 arası alabileceğim vosvoslarla çok sorun Yaşar mıyım beni yolda bırakır mı masraf çıkarır mı fazla
Cvp: üniversiteli ve vosvos
Yolda da bırakır, masraf da çıkarır. Arabasına göre değişir. Bütçen kısıtlıysa bulaşmaman en iyisi.
işte 10 15 arası bi bütçe var alım için bu para ile alanıcak vosvos bana bu dertleri ne kadar yaşatır.yaşattı mı masrafı ne kadar olur hocam
-
- Vosdost
- Kan Grubu: A Rh +
- Vosvosumun adı: Feridun
Ben, vosvosumu alalı 3 hafta oldu, bakım onarım masrafıyla 12.500 liraya geldi. Gayet temiz ve diri, çok mutluyum kendisiyle
) Bence iyi bir araştırma ve dikkatle istediğin gibi bir vosvos sahibi olabilirsin. Tabi, aldıktan sonraki süreçte de çıkabilecek ufak tefek masraflar için de ek bir bütçen olması yararlı olacaktır.

Hocam vosvos un satımı nasıl. Olmakta kolay satılır mı
Zekimertin direk kestirip atmasına şaşırdım üniversite öğrencisiyim üç ay önce dediğin fiyatlar arasında vosvos aldım 4 bin km yol yaptım allaha şükür daha bir kere yolda kalmadım ama istediğim ustayı hala bulamadım düzgün bir usta bulduğun taktirde bi sıkıntı yaşamazsın hayallerinin peşinden koş.
Merhaba,
Vosvos var, vosvos var; öğrenci var öğrenci var.
Dün satılık bir vosvos gördüm, yeni boyalı. Fitilleri çıtaları falan zaten geçtim, bagajdaki su bidonundan motordaki hava filtresine kadar heryeri sprey boyayla boyanmıştı. Sahibi 17 bin istiyormuş.
Geçenlerde komple revizyondan geçmiş bir vosvos daha gördüm. Arabanın tüm şasisi statik boyayla boyanmış, ön takım, motor komple elden geçmiş. On numara bir arabaydı. Yalnızca şasi / kaporta işlerine 30 bin TL gittiğini söylediler. Ne iş yapıyormuş dedim: "öğrenciymiş".
Memlekette böyle öğrenciler ve böyle arabalar olunca benim dediğimin garip karşılanması normal tabi.
Vosvos var, vosvos var; öğrenci var öğrenci var.
Dün satılık bir vosvos gördüm, yeni boyalı. Fitilleri çıtaları falan zaten geçtim, bagajdaki su bidonundan motordaki hava filtresine kadar heryeri sprey boyayla boyanmıştı. Sahibi 17 bin istiyormuş.
Geçenlerde komple revizyondan geçmiş bir vosvos daha gördüm. Arabanın tüm şasisi statik boyayla boyanmış, ön takım, motor komple elden geçmiş. On numara bir arabaydı. Yalnızca şasi / kaporta işlerine 30 bin TL gittiğini söylediler. Ne iş yapıyormuş dedim: "öğrenciymiş".
Memlekette böyle öğrenciler ve böyle arabalar olunca benim dediğimin garip karşılanması normal tabi.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir