http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-k ... 508/detay/
En son buna rastladım,su paramı denklestirsem artık cok iyi olacak.
Beni benden aldın bre T2
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
- gürhan
- Moderatör
- Kan Grubu: 0 Rh +
- Vosvosumun adı: TUHSİ
Cvp: Beni benden aldın bre T2
oynanmış voslardan uzak durmakta fayda vardır...motora bir şey olsa vosvoscuya götürsen anlamaz, motor kısmına ekstra fanlar filan takılmış, yeni elektrik sorunları demek...akslar filan değişmiş muhtemelen pert bir t4 ten alınıp takılmış, uydurulmuş...fanlara bir şey olsa motoru kucaklarsın...yaptırmaya kalksan audi motoru, parçasını bilmezsin, bulamazsın, bulsan pahalı olur...aracın sadce kupası kalmış t2 olarak.
baktığın zaman süpermiş gibi geliyor, fiyatına bakınca ucuzmuş gibi geliyor.
bence baştan aşağı problem alırsın...bunlar benim şahsi düşüncelerim.
baktığın zaman süpermiş gibi geliyor, fiyatına bakınca ucuzmuş gibi geliyor.
bence baştan aşağı problem alırsın...bunlar benim şahsi düşüncelerim.
merhaba ddogru ben namık adanadan. gürhan bencede doğru söylüyor orjinalliği tamamen bozulmuş bulduğun busun. bende birtane aldım t2 bus taaa yalovadan getirdim 6500 tlye..şu an içini yaptırıyorum ve orijinalliğini bozmadan.vw ozanla irtibat kur görüşelim birbirimize yardımcı oluruz...benim telefonum 05305929975 vosvos adana
Gürhan abi sorularıma verdıgın cevaplarla tam olarak yapmam gerekene dogru yonledırıyorsun beni geldigimden beri,çok teşekkur ederım ilgin için.Sorunsuz bir T2 edinme yolunda bilgilenıyorum yavas yavas.
Ben direk audi motor,iyidir falan diye dusundum,bu tur problemler gelmedı bile aklıma.Bu aracın içindeki gibi bir döşeme koltuklar dahil ne kadar tutar sizce ortalama ?Tüm tavan,yanlar vs.
Namık abi memnun oldum,vw ozanla irtibattayım,bir ara denk gelip gorusebılırsek guzel olacak.Hayırlı olsun bu arada.Kaydettim no yu,adanada bir ara toplansa voscular,gorussek muhabbet etsek guzel olur
Ben direk audi motor,iyidir falan diye dusundum,bu tur problemler gelmedı bile aklıma.Bu aracın içindeki gibi bir döşeme koltuklar dahil ne kadar tutar sizce ortalama ?Tüm tavan,yanlar vs.
Namık abi memnun oldum,vw ozanla irtibattayım,bir ara denk gelip gorusebılırsek guzel olacak.Hayırlı olsun bu arada.Kaydettim no yu,adanada bir ara toplansa voscular,gorussek muhabbet etsek guzel olur

- orko
- Moderatör
- Kan Grubu: B Rh +
- Vosvosumun adı: müjqan' dı...
ddogru. çok acele ediyorsun. zamana bırak ve önce vosvos al. sonra bus düşün.
stresss...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir