İzocam Yalıtım İşlemi
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
-
- 2007 Paylaşımcı üye ödülü
- Vosvosumun adı: badi
Soğuk ve ses için böyle bişi şart zaten.Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Birde tavsiye;
Vosun altındaki kalorifer kanallarına ve ön taraftaki boru boşluğuna köpük sıkarsanız aracın en hassas yerlerini pasdan koruyabilirsiniz.Çünkü oralar görünmeyen ve en çok sorun çıkaran yerlerdir.
Genellikle ön taraftan su alırlar (havalandırma kanalı dönüşünün ileri kısmı)
Birde tavsiye;
Vosun altındaki kalorifer kanallarına ve ön taraftaki boru boşluğuna köpük sıkarsanız aracın en hassas yerlerini pasdan koruyabilirsiniz.Çünkü oralar görünmeyen ve en çok sorun çıkaran yerlerdir.
Genellikle ön taraftan su alırlar (havalandırma kanalı dönüşünün ileri kısmı)
furkanım ellerine sağlık güzel bi çalışma.. merakımdan bir kaç şey sormak istiyorum.. peki bu izocam yani cam yününü tabanda ve resimde uygulamasını gösterdiğimiz yerlere yaptığımız taktirde nem yapma olasılığı nedir.. yani bu malzeme nem tutar mı? bu konuda biraz bilgilendirir misin?
[align=center]0532 521 15 74
SEVMEK BİR ŞEYİ SEVMEKTİR VOS KADAR..!
http://www.youtube.com/watch?v=rHJZBwtS6JU]
[/align]
SEVMEK BİR ŞEYİ SEVMEKTİR VOS KADAR..!
http://www.youtube.com/watch?v=rHJZBwtS6JU]

[/align]
-
- Vosdost
taban sacı ile izocam arasında kaloriferin sıcağını yedikçe nem yapabilir (alttan soğuk gelecek üstten sıcak) dolayısı ile tabanlarda su birikmesi ve çürüme tehlikesi yaratabilir.
En azından bir süre kullandıktan sonra tabanlardakileri kaldırıp bir bak altına derim ya da en alta su çekecek bir malzeme koy (gazete kağıdı gibi)
Bu konuda (izocam) bir tecrübem yok, ama benzer izolasyon malzemeleri ile vosvosta problem yaşadım. Kontrol etmekte fayda var.
En azından bir süre kullandıktan sonra tabanlardakileri kaldırıp bir bak altına derim ya da en alta su çekecek bir malzeme koy (gazete kağıdı gibi)
Bu konuda (izocam) bir tecrübem yok, ama benzer izolasyon malzemeleri ile vosvosta problem yaşadım. Kontrol etmekte fayda var.
Bir tek hayatın var, yaşa!
Ya da en azından denerken öl....
Ya da en azından denerken öl....
Kullandığım izocam cam yünü yalıtım levhası 3cm kalınlığında. Evet izocam uygun koşullarda uygulanmadığında içerideki nem ve rutubet birikintisinden hem kendisi zarar görecek hemde içeride sıklet bir hava oluşturacak bu da içerideki nem oranını artıracaktır. Ancak bizim uygulama yaptığımız alan vosvosun içi ve oluşacak maksimum sıcaklık derecesi o derecede nem yaratabilecek bir sıcaklık değil. Üstüne üstlük vosvosunuz siz aracınızı terkettiğinizde soğumaya başlayacak içerdeki sıcaklık daimi olmayacak böylece nemlenme süreci sona erecektir. Ben herhangi bi sıkıntı doğuracağını sanmıyorum.

FK Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin:
TIKLAYINIZ
DEĞER OTO MOTOR KASTAMONU
Sanayi Sitesi 2.Sokak No:67
03662128524 - 05434418020
[email protected]
Dostum o kısımlara daha uygulamasını yapmadım. Yakında yapıcam ama şunu söyliyim motorun arkasındaki yalıtım kartonu yerine izocamın bir modeli var o kullanılırsa içeriye de benim uyguladığım ürün uygulanırsa çok iyi sonuç alınacağına eminim. Ben her iki uygulamayı da gerçekleştiricem. Sonuçlarını yazarım buraya.

FK Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin:
TIKLAYINIZ
DEĞER OTO MOTOR KASTAMONU
Sanayi Sitesi 2.Sokak No:67
03662128524 - 05434418020
[email protected]
“Sen de Yapabilirsin” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir