Bu bölümde üyelerimizin kendi el emeğiyle ortaya çıkarttığı çalışmalar yer almaktadır..
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı, Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir. Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur. Vosvosturk Yönetimi
selam millet...yapacak bir şey olmadığından tuhsi 'nin sağına soluna saldırıyorum...dün end.bobinini söktüm...bağlantılı kablolar sertleşmiş ve bazı yerleri kırılmıştı...hepsini değiştirdim..sonra aldım bobini eve çıktım...ilk önce yağsökücü ile temizledim..sonra siyaha boyadım..hoşuma gitmedi..tekrar tinerle sildim..baktım alttaki boyada çıkıyor..komple boyayı çıkardım..ince zımpara ile zımparaladım..daha sonra zımparanın çizdiği yüzeyin pasta ile çiziklerini aldım..en son vernikle bir kaç kat boyadım...bu sabah monteledim..çalıştırdım ..sıkıntı yok..temiz oldu...gelecekte motoru söküp eve çıkarmayı düşünüyorum..
En son gürhan tarafından Sal Oca 11, 2011 5:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
süper bir çalışma olmuş.elinize sağlık.gerçekten bir bobinle bu kadar uğraştığınız düşünülürse vosun diğer aksamlarını hayal edemiyorum. (gerçi diğer çalışmalarınızıda forumdan takip ettim ama bobin başka. )
VOSUM SATILIKTIR.(İLGİLENEN ARKADAŞLAR ÖZEL MSJ ATSIN LÜTFEN)