Vosvosu olanlar yardım
Forum kuralları
Bu bölümde yeni üyelerimiz kendilerini tanıtabilirler.
Sorularınız için önce arama yapınız.
Ardından ilgili bölümlerde başlık açınız.
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Bu bölümde yeni üyelerimiz kendilerini tanıtabilirler.
Sorularınız için önce arama yapınız.
Ardından ilgili bölümlerde başlık açınız.
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosu olanlar yardım
merhaba arkadaşlar. bendeki vosvos tutkunluğu bunu hayata geçirmemi iyice tetikledi. yani anlayacağınız önümüzdeki ay bir vosvos almayı düşünüyorum. ve sizden biraz bilgi istiyorum. maddi durumum çok iyi değil arabayı aldıktan sonra masraf yapamayacağım. sizden istediğim eski ama sağlam bi vosvos alırsam çok masraf çıkarırmı parçaları pahalımı çok benzin yermi bana yardım eder bu bilgileri verirseniz sevinirim
Aramıza hoşgeldiniz. Alacağınız vosvosun durumuna göre yapacağınız masraf farklı olur. O yüzden net birşey söylemek imkansız aslında. Tabi alacağınız vosvos için ayırdığınız bütçe de önemli.

FK Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin:
TIKLAYINIZ
DEĞER OTO MOTOR KASTAMONU
Sanayi Sitesi 2.Sokak No:67
03662128524 - 05434418020
[email protected]
kusura bakmayın ama 3000 ytl ye alacağınız bir vosa sürekli masraf edersiniz para harcarsınız belki 3 katını bile harcarsınız.. sorunsuz bir vosun değeri bu kadar az değil bulma olanağınız da yok.. 3000 e vos alınır elbet ama en az 5000-6000 ytl üstüne harcayarak kendi zevkime göre yaptırıp toplatacağım derseniz alınır.. ucuz ekonomik araba die düşünürseniz bu işin içinden hiç çıkamazsınız.. her biri en az 35 yaşında olan voslarımız pahalı birer hobidir.. emek ister sevgi ister para ister..
[align=center]0532 521 15 74
SEVMEK BİR ŞEYİ SEVMEKTİR VOS KADAR..!
http://www.youtube.com/watch?v=rHJZBwtS6JU]
[/align]
SEVMEK BİR ŞEYİ SEVMEKTİR VOS KADAR..!
http://www.youtube.com/watch?v=rHJZBwtS6JU]

[/align]
ya aslına bakarsanız bikaç ay önce araba alayım düşüncesine girdim. ucuz araba alıyosan şahin alcaksın dediler. çünkü masraf çıkarsa bile parçaları çok ucuz 10 milyona camı var. ben çocukken vosvosları çok severdim. aklıma geldi bide onları araştırayım dedim.araştırmaya bi daldım bide baktım bi vosvos hayranı oldum hatta abartısız söylüyorum son model bi arabadan çok daha mutlu eder beni bi vosvos. onun o duruşu içindeki küçük dünyası beni çok çekmeye başladı.çok sevmeye istemeye başladım. bnm için ilk başta arabanın sorunsuz olması diğer zevki şeyleri zamanla kendim yaparım zaten. ama ilk başta sorun çıkarmaması. bazı insanlar 2000 bine bile buluyor ve sorunsuz kullanıyor. bazıları 5000den aşağı olmaz diyolar. napçağımı bilmiyorum
- adil tetiker
- Vosdost
sevgili kardeşim nacizane bir iki kelam etmek istiyorum eğer kendine ben üzerine bineyimde beni oraya buraya götürsünde neolursa olsun diyorsan vos alma neden ? vos ilgi ister vos sevgi ister vos alaka ister birkere elin üzerinden hiç düşmeyecek ona aşkla sevgi ile bağlanacaksın hergün biryerlerini temizleyip yağını lastiklerini kontrol edeceksin yeri geldiğinde cebindeki son meteliğide onun için hacıya bileceksin gerektiğinde kendin için değil amma onun için borç alacaksın bak sevgili dostum başındada söyledim eğer sevdan yoksa vosa hiç yanaşma ayrıca senin bahsettiğin şahindi atmacaydı kartaldı hiçbiri sana vosun verdiği hazzı veremez eğer sevdan varsa şimdi var sen düşün 

kardeş zaten dedim ya vos çok istemeye başladım die. biliyorum bana vosun zevkini hiçbişe veremez ilgilenirimda bakarımda bnm için önemli olan aldıktan sonra çıkacak masraflar. param olsa sonuna kadar harcarım zaten. ayrıca birde bu euro 4 mevzusu varmış. 35 yaşını aşkın otomobiller trafikten men edilecekmiş. dorumu onuda araştırmak lazım
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir