ÖLü DamaT yazmış:
gecenın bı yarısı camdan dısarı kafamı uzatıp vosvos'uma bakıyorsam...kar yagdıgında keske garajım olsa dıye dert yanım onun üşüdügunu zannedıyorsam....yolda gıderken kasis ve çukurlara gırıp onu zorluyorsam ve çok içten özür dılerım deyıp elımı konsöl'e dokunduruyorsam...yagmurlu havada bıle onu temız tutmaya calısıp hep sılıyorsam... her aksam eve gırmeden bır kac dakıka onu seyredıyorsam hatta abartıp battanıyemı üzerıne örtesım gelıyorsa.....boş günlerımın büyük bır bölümünü onun bakımı ıle ugraşarak gecırıyorsam...Bu Vosvos'un Ruh'u hala var her ne kadar bedenınde degışıklıkler olmuş olsada benım sevgım herzaman olucaktır ılkgun yaşadıgım o olumsuz yorumlara ragmen.......bende bir VOSVOS aşıgıyım......
Çok ama çok güzel anlatım olmuş....!
VOSVOSUMU BENDE ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMM!
Dumur..Olmak....Tokat Yemiş Gibi....
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Cvp: Dumur..Olmak....Tokat Yemiş Gibi....
henüz bir vosvos sahibi değilim ama inşallah bir gün alıcam. bu kadar aşık olur muyum bilemiyorum.

- canrsln
- Vosdost
- Kan Grubu: A Rh +
- Vosvosumun adı: MÜZEYYEN
Aracım tamirde ve senin yüzünden çok özlediğimi farkettim.
Bu dediklerinin çok fazlasını yaşıyorum dostum vosvos böyle bir hastalık.kıyamıyorsun ve senin dışında da kimse de değerini bilmiyor. bir tek konuda sinir oluyorum aracıma o da aracın yokuşda park edildikten sonra çalışmaması.çözümü de yok galiba. bunun dışındaki tüm konular aracım gözümün önüne gelince duygulandırıyor.
tebrik ediyorum çok güzel anlatmışsın. 

-
- Vosdost
- Kan Grubu: A Rh +
- Vosvosumun adı: Semoş
hepimizin ortak hali bu galiba.geçen hafta muayeneden kaldık çıktım dışarı bindim vosvosuma başladım onunla konuşmaya.dedimki üzülme sen bunuda hallederiz.öyle böyle hallettik işte.bazen bir kasise görmeden girdiğimde özür dilediğimde oluyor.sende benim hislerimi yaşamışsın ve çokta güzel dile getirmişsin. 

(o\_!_/o)
-
- Vosdost
- Kan Grubu: AB Rh +
- Vosvosumun adı: çilek
vosvos modelleri gibi sahipleri de çeşitlidir kimi orjinal sever kimi modifiyeli,kimi paslı sever kimi yaldır yaldır yananını kimi bombe cam sever kimi illede pre olsun der sen kendi tarzına uyan bir vos almışsın anlaşılan eğer mutluysan ki yazdıklarından mutlu olduğun açıkça anlaşılıyor kulaklarını tıka ve vosvosunun tadını çıkarmaya bak. 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir