harika tasarım bende istiyorum :)
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
-
- Vosdost
Süper...

Vedat ATLAR
0533 313 18 36 / [email protected]
06 DD 126 1974 1300 (Krem)
06 NF 403 1974 1303 S (Turuncu)
tamm gerçekden hoş ama
( ben yine azcık muhalefet yapıcam... )
bizim vosvoslar max: 4400 d/d 4.vitesde
weber vs. vs. ile 6000 kadar çıkıldıgını biliyorum.
boştaykende 5500 d/d
bu panelde de11000 d/d
bu sizi rahatsız etmez mi? yani vosunuzla tam sürat gidiyorsunuz ama deviir saati 4400 de kalmış ki zaten o hızda ne kadar gidebiliriz..
diğer zamanlarda 2500 d/d oldukca ideal bir hız. göstergenın 3de 1i kadar yerde durucak.
benimce 7000lik bile fazla ama piyasada bulunabiliyor. bulursanız 6000lik çok daha iyi olur. öle bişey almanız en azından içinize siner..
birde bu çin işi olanlar özellikle arkadan ayarlanan tipler asla dogru göster miyor..
+1 bu tiplerin yani dandik olanların vosunuzu yolda bile bıraktıgını biliyorum. malum bobinin eksi (- ) ucundan alıyor. ve bobinizi bile bozabiliyor.
aynı kişilerden gece uzun yolda gözü çok yordugunu duydum.. ve söktüp attılar : )
şekil olarak eyvallah... ama kullanışlılığı ne kadar bence bunu düşünmeli...
hasan

boştaykende 5500 d/d
bu panelde de11000 d/d
bu sizi rahatsız etmez mi? yani vosunuzla tam sürat gidiyorsunuz ama deviir saati 4400 de kalmış ki zaten o hızda ne kadar gidebiliriz..
diğer zamanlarda 2500 d/d oldukca ideal bir hız. göstergenın 3de 1i kadar yerde durucak.
benimce 7000lik bile fazla ama piyasada bulunabiliyor. bulursanız 6000lik çok daha iyi olur. öle bişey almanız en azından içinize siner..
birde bu çin işi olanlar özellikle arkadan ayarlanan tipler asla dogru göster miyor..
+1 bu tiplerin yani dandik olanların vosunuzu yolda bile bıraktıgını biliyorum. malum bobinin eksi (- ) ucundan alıyor. ve bobinizi bile bozabiliyor.
aynı kişilerden gece uzun yolda gözü çok yordugunu duydum.. ve söktüp attılar : )
hasan

navi yazdı:tamm gerçekden hoş ama( ben yine azcık muhalefet yapıcam... )
boştaykende 5500 d/d
bu panelde de11000 d/d
hasan
belki porsche motoru var belli mi olur :D
[IMG:320:240]http://img22.imageshack.us/img22/2017/s4021740ug1.jpg[/img]
evet bobinin bozulması benim de başıma geldi.. devir saatini taktıktan bir müddet sonra elktronik ateşlemenin modülü bozuldu.. değiştirdik bir müddet sonra hem bobin hem de modül bir kez daha bozuldu en sonunda devir saatinden olduğunu anladık.. voslarımız çok hassas çin işini sevmiyor..
[align=center]0532 521 15 74
SEVMEK BİR ŞEYİ SEVMEKTİR VOS KADAR..!
http://www.youtube.com/watch?v=rHJZBwtS6JU]
[/align]
SEVMEK BİR ŞEYİ SEVMEKTİR VOS KADAR..!
http://www.youtube.com/watch?v=rHJZBwtS6JU]

[/align]
- berk.gulerler
- Vosdost
- Vosvosumun adı: Harny
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir