Hepinize çok teşekkürler , benim gibi yeni VOS alacaklara çok yardımcı oldunuz.
SAĞOLUN...
VOS ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
- crims
- Vosdost
- Vosvosumun adı: Dream Brother
Bir yandan bunlara bakmakta geç kaldığıma yanıyorum, zira bilgisizce piyasada dolanıp vosvos baktım epeyce
Öte yandan, kısmetime bakıp gülüyorum, bunları bilseydim de işime yaramazlardı.
Neden mi? Eşimle içimize sinen, almaya karar verdiğimiz aracın hali şöyle çünkü : http://img212.imageshack.us/img212/8562/p1010384li1.jpg
Önümüzdeki hafta boyaya girecek daha

Öte yandan, kısmetime bakıp gülüyorum, bunları bilseydim de işime yaramazlardı.
Neden mi? Eşimle içimize sinen, almaya karar verdiğimiz aracın hali şöyle çünkü : http://img212.imageshack.us/img212/8562/p1010384li1.jpg
Önümüzdeki hafta boyaya girecek daha

- BeetLe_Murat
- Vosdost
- Kan Grubu: A Rh +
- Vosvosumun adı: hörbi
-
- Vosdost
merhabalar vosvos alıcam bende 1 ay içinde ama hiçbişi bilmiorum desem yeridir..
korkuorum kandırılırım kazıklanırım die
ama vosvos aşkı baskın çıkıo :D
5000 ytl ye kadar bütçe ayırdım
ustaya göstercem sonra alcam
bide bizim vosvoslara uygn trafik sigortası poliçesi hangisi?
merhabalar vosvos alıcam bende 1 ay içinde ama hiçbişi bilmiorum desem yeridir..
korkuorum kandırılırım kazıklanırım die
ama vosvos aşkı baskın çıkıo :D
5000 ytl ye kadar bütçe ayırdım
ustaya göstercem sonra alcam
bide bizim vosvoslara uygn trafik sigortası poliçesi hangisi?
- feris
- Vosdost
- Vosvosumun adı: dostum
kendimce ilk kural; ilk görüşte beyenmeliyim, al beni al beni diye adeta seslenecek
daha sonra şayet hiçbir bilginiz yoksa mutlaka anlayan bir insandanki bu profosyonel bir kişi olabilir yardım almalısınız. unutmayınki ortalama bütçeyle alınan vosvoslarda mutlaka zaman içersinde harcama yapmanız gerekiyor. harcama bütçesi ise kendimce ikiye ayrılıyor bakım ve onarım. neticede bütün vosvoslar 30 yaş ve üzeri, para harcanması gayet normal, ama belirli bakımları ve değişmesi gerekenleri zamanında yaptıktan sonra size anormal bir para harcatmaz, harcamalarınız ise keyfekeder dediğimiz olayda bitiyor. bu vosvosun en büyük özelliklerinden bir tanesi. hayırlı olsun.

Selamlar herkese.. Forumunuza yeni katıldım. Vosvoslar hakkında çok bilgim yok işin açıkçası. Önceden beri almayı istediğim ama çevreden sorduğum bilgilerle yanaşamadığım makinalar.. Bu konulardan anlamadığım için alacağım zaman ankaradaki arkadaşlardan da yardım alacağım sanırım. Bu arada forum bilgileri için sağolun işime yarayacaktır.
Benim sorum cabrio vosvoslar... Bu araçlar nedir, ne değildir, nelere dikkat etmeli? Cabrio modifiyelerin problemleri ne olabiliyor, bilgilendirirseniz sevinirim..
Benim sorum cabrio vosvoslar... Bu araçlar nedir, ne değildir, nelere dikkat etmeli? Cabrio modifiyelerin problemleri ne olabiliyor, bilgilendirirseniz sevinirim..
- feris
- Vosdost
- Vosvosumun adı: dostum
sitemizde vosvosla ilgili hertürden detay bulabilirsiniz fakat bir uyarıda bulunmak isterim acizane şayet cabrio bir vosvos alocaksanız son derece dikkat etmeniz hatta profesyonel yardım almanız. çünkü sonradan cabrio hale getirilmiş vosvoslarda ciddi teknik sorunlar olabiliyor, tabi bu sıradan ve tekniğine uygun yapılmamış işlemler için geçerli. orjinal bir cabrio bulursanız bunlarda sorun yaşamazsınız. gerisi bildiğiniz vosvoslardaki özellikler. ankarada vosvos üyelerimizden gerekli fiziki yardım dahi alabilirsiniz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir