Konuyla ilgi tüm sorun tavsiye ve tecrübelerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz...
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı, Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir. Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur. Vosvosturk Yönetimi
Öyle bir vosvos var ise bence öncelikle sahibini bulmaya çalışın.
Bulamıyorsanız allah ne verdiyse Hatta fotoğraflarını çekip sitede paylaşırsanız belki işinize yaramayan bir parça başkasının işine yarar sevaba girersiniz
aman hocam sahibinin izni olmadan bir vida bile sökeyim deme...bende mahallede kullanılmadan yatan bir vosvosu alıp adam etmek niyetiyle vosvosculuğa başlayacaktım...ama sahibi satmadı..halen yatıyor....kendi malı bir şey diyemiyoruz...sonuçta izinsiz olarak alınan bir parça sahibinin hakkını taşır..yani haramdır...ve taktığınız bir haram parça size daha büyük musibetler açar...
Ampul sağlam mı? Diye sormuyorum, muhtemelen kontrol etmişsindir. Soketlerde yılların verdiği paslanmadan dolayı tırtlamış olabilir. Basitten zora doğru git...En son röleyi değiştirirsin.
röleden uzun ve kısa için birer çıkış vardır bu çıkışlar sigorta kutusuna bağlanır burdan ayrılır yani şunu anlatmak istiyorum uzun yada kısalardan biri yanıyorsa röle görevini yapıyordur belki şasede belki sigorta kutusundan giderken uçlarda problem olabilir.