Amfisiz teyip kurulumu?
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Amfisiz teyip kurulumu?
Dün sarı şekere(Akşam olunca yeşil fıstık oluyor)Pioneer Deh-2200ubb teyp aldım babam dedi amfi bağlamayalım ben öyle cok birşey istemiyorum dedi elimdede pioneerın 350w hoporlorleri var onları taksam sorun yaratırmı?
Hayat boş,vosla coş:)
61sonu Vw pre(Herbie)
61sonu Vw pre(Herbie)
Cvp: Amfisiz teyip kurulumu?
Yaratmaz
slm.tabiki olur.hoparlörler kaç cm?oval mi?
arka cam önüne güzel bir mdf kestirip üzerinide halı ile kaplayıp hoparlörleri monte derseniz, birde ön kısma kaliteli bir takım tweeter alırsanız(mesela orjinal boschmann olabilir hem hesaplı hem kaliteli 50 tl civarına alırsınız) güzel bir ses alabilirsiniz.sesin ön arka hoparlör ayarını (fader ayarı) arka kısma 5-6 birim kadar ayarlarsanız güzel bir ses alırsınız.
arka cam önüne güzel bir mdf kestirip üzerinide halı ile kaplayıp hoparlörleri monte derseniz, birde ön kısma kaliteli bir takım tweeter alırsanız(mesela orjinal boschmann olabilir hem hesaplı hem kaliteli 50 tl civarına alırsınız) güzel bir ses alabilirsiniz.sesin ön arka hoparlör ayarını (fader ayarı) arka kısma 5-6 birim kadar ayarlarsanız güzel bir ses alırsınız.

VOSUM SATILIKTIR.(İLGİLENEN ARKADAŞLAR ÖZEL MSJ ATSIN LÜTFEN)
- yunusbatmaz
- Vosdost
- Vosvosumun adı: SEVİMSİZ
Amfi takmanıza gerek kalmadan O teyp size istediğinizde de fazla kalite ve yüksek ses verecektir....Hiç sıkıntınız olmasın 

Teşekkür ederim bugun bağladım beklediğimden güzel ses cıkıyor 

Hayat boş,vosla coş:)
61sonu Vw pre(Herbie)
61sonu Vw pre(Herbie)
“Cihaz Tanıtımı ve Tesisat Kurulumu” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir