izmirde vosvos ustası
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
izmirde vosvos ustası
arkadaşlar izmirde tavsiye edebileceginiz vosvos ustası ve kaportacı ustası adreslerini verebilirmisiniz.
Cvp: izmirde vosvos ustası
formda ustalar bölümünü gezerseniz orası size yardımcı olacaktır....
- memleketim64
- Vosdost
1.sanayi de kismet vw var Mustafa bollu
ben 2 sen önce motor bakimi yaptirmistim
asagidaki linkden bakabilirsin
motor-f14/motor-bakimi-dori-ye-bypass-resimleri-t10184.html
http://img149.imageshack.us/i/vosvos.mp4/
ben 2 sen önce motor bakimi yaptirmistim
asagidaki linkden bakabilirsin
motor-f14/motor-bakimi-dori-ye-bypass-resimleri-t10184.html
http://img149.imageshack.us/i/vosvos.mp4/
En son memleketim64 tarafından Cum Ara 07, 2012 10:32 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Slm kardesim bende izmirde vosvos ustasi ariyorum 1. Sanayideki ustanin acik adresini verirmisin
“Vos Ustaları ve Parçacıları” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir