TOSBAĞA DERGİSİ --SAYI 15 sizlerle..
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Bugün Tosbağa dergisi elime geçti. Muhammed kardeşim sağolsun hemen yollamış. Ben de açtım baktım inceledim okudum da okudum. Özellikle Muhammed kardeşimle eşi Gülden'in düğününü anlatan bölüm çok güzel biraz kısa olsa da. Bu güzel derginin yapımında emeği geçen herkese teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.

FK Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin:
TIKLAYINIZ
DEĞER OTO MOTOR KASTAMONU
Sanayi Sitesi 2.Sokak No:67
03662128524 - 05434418020
[email protected]
Muhammed kardeşim bende istiyorum yazmayı unutmuşum ve bende 9 ve 10 nolu sayılar fazla 1 er tanesini verebilirim fırat
ayrıca muhammed eksik sayıları nasıl bulacağız bilgi verirsen sevinirim zaten benim elimde 3 sayısı var (8-9-10) gerisi eksik yani
ercü doğru genellikle istanbul grubuydu ayrıca ordu çevresinden gelenler vardı giresun samsun + trabzon ama çok sakindi
en iyi atraksiyon nil konseri olmuştu son gece
ayrıca muhammed eksik sayıları nasıl bulacağız bilgi verirsen sevinirim zaten benim elimde 3 sayısı var (8-9-10) gerisi eksik yani
ercü doğru genellikle istanbul grubuydu ayrıca ordu çevresinden gelenler vardı giresun samsun + trabzon ama çok sakindi
MİTHAT AYDIN
VOGEN yazdı:Muhammed kardeşim bende istiyorum yazmayı unutmuşum ve bende 9 ve 10 nolu sayılar fazla 1 er tanesini verebilirim fırat
ben yanımda ya elimde olanlardan ve yeni sayıdan bir kaç adet fazlasıyla yolladım.. eğer yakınsanız birbirinize ulaştırabilirsiniz ama mesafe uzaksa adresinizi bana özelden mesaj atın ben buradan yollayayım..
[align=center]0532 521 15 74
SEVMEK BİR ŞEYİ SEVMEKTİR VOS KADAR..!
http://www.youtube.com/watch?v=rHJZBwtS6JU]
[/align]
SEVMEK BİR ŞEYİ SEVMEKTİR VOS KADAR..!
http://www.youtube.com/watch?v=rHJZBwtS6JU]

[/align]
gissemm yazdı:ya dergiden ben de istiyorum...yollayabilme imkanınız var mı masrafı neyse karşılarım.ya da buradaki vosbağa derneğine geliyomu??paptya annem de varsa ondakine de bakarım aslında bi görim ya merak ettim....
Gissemm sen benim İşyerime gel bende dergide + Hediyesside war ,,Yada nereye göndereceğimi söyle ben yollıyayım sana..
Benim işyeri telefonum : 222 - 220 36 06 - İsmimde : Şadan
-
- Vosdost
Bu dergiden bende edinmek isterim. Hiç elime daha önceki sayılardan geçen olmadı. İmkan varsa onlardan da edinmek isterim. Maddi manevi imkanım elverdiğince yardım ve desteğe hazırım. Elimde hep yabancı Beetle dergileri var. Sonuçta yurt dışında da sevenlerin desteğiyle, yardımıyla başlamış. Bizim ne eksiğimiz var. Dergi için emek veren herkese önce saygılar sonra teşekkürler. 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir