vosvos oyuncağı
Forum kuralları
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
Vosvosturk forumlarının amacı,
Vosvos konusunda bilgisi olanların bilgilerini paylaşması, bilmeyenlerin ise birşeyler öğrenmesidir.
Bu bağlamda, bilgi paylaşımını esas alan forumlarımızda insanların birbirine hakaret etmesi, karşılıklı birbirine söyleyemeyeceklerini klavyeyi ve vosvosturk'u araç edinerek yapmaları kabul edilemez bir durum olması sebebiyle, hakaret içeren her türlü mesaj ve konu silinecek, ilgilisine önce uyarı verilecek daha sonrasında vosvosturk'ten uzaklaştırılacaktır.
Tüm üyelerimize duyurulur.
Vosvosturk Yönetimi
Forum kuralları : duyuru/forum-kurallarini-okuyunuz-t3.html
- mericdurna
- Vosdost
- Kan Grubu: A Rh +
- Vosvosumun adı: Abbas
vosvos oyuncağı
abbasın içine koyacağım oyuncak voslar arıyorum ama bulamıyorum. 67, 68, 74 model vos ve t1, t2, t3 bu istiyorum. gittigidiyora falan baktım ama istediğim gibi bulamadım. bildiğiniz bir yer var mı bu modelleri bulabileceğim?
Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz 

- gürhan
- Moderatör
- Kan Grubu: 0 Rh +
- Vosvosumun adı: TUHSİ
Cvp: vosvos oyuncağı
67 -68 düzcam bulma şansın yüksek...74 1303 bulma imkanın yok...t1 her yerde bulursun...t2 çok ender...t3 imkansız...
- gürhan
- Moderatör
- Kan Grubu: 0 Rh +
- Vosvosumun adı: TUHSİ
yok dedim ama buldum...t3 van ...1:43 ölçek...ama fiyat tuzlu 130 tl..
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 2335/detay
t2a...bununda fiyat tuzlu..
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 2812/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 2335/detay
t2a...bununda fiyat tuzlu..
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 2812/detay
En son gürhan tarafından Prş Ağu 23, 2012 9:55 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- mericdurna
- Vosdost
abi cidden ikisi de çok güzelmiş ama benim öğrenci bütçesini aşan fiyatlar bunlar
bunlara vereceğim parayı abbasa harcamak daha mantıklı olur 

İvedikte bi benzinlikten alıyorum ben sürekli, adedini 130 liradan. istiyorsan senin içinde gider bakarım var mı elindi diye.

eğer ufak çekçekli 1-32 yani istersen welly markada 9 adet sedan renk ve 5 adette cabrio var. adet fiyat 7 lira. onları da değerlendirebilirsin.

eğer ufak çekçekli 1-32 yani istersen welly markada 9 adet sedan renk ve 5 adette cabrio var. adet fiyat 7 lira. onları da değerlendirebilirsin.
- mericdurna
- Vosdost
Cvp: Cvp: vosvos oyuncağı
Doğu yazdı:İvedikte bi benzinlikten alıyorum ben sürekli, adedini 130 liradan. istiyorsan senin içinde gider bakarım var mı elindi diye.
Hocam o resimdekilerden burada da var, çok teşekkürler. Ben kendi vosumdan arıyorum aslında, 74 model. ama ondan yok. çek bıraklılardan da internette var, size zahmet vermeye gerek yok

“Maket ve Oyuncak VosVoslar” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir