Doğu yazdı:-vosvoslar sadece hava soğutmalıdır.
-1.300 cc de yakıt ortalama şehir içi 10 litre civarında. benzin şu anda 4.850 TL. oda 48 kuruş yapar.
-benzin kadar yağ yakıyorsa sıkıntı vardır, sağlıklı bir vosvosta öyle durum söz konusu değil.
-ben her ay değil 2 hafta bir giderim ustama ama genelde vosvosumla değil, diğer arabamla muhabbete. güncel araçlardan daha çok bakım ister doğrudur her ay abartı olmuş. gerçi dediğim gibi sanayi ortamına alışınca vosvosun olmasa bile muhabbete gidebiliyorsun. : )
-bütçen düzgün bir vosvos almak için yeterli. iyice araştır ve mutlaka bir bilenle bakmaya git. o fiyatada çok düzgün arabalar olduğu gibi, patates arabalarda satılabiliyor, 1-0 yenik başlama.
burayıda okuyabilirsin, faydalı bilgiler mevcut;
http://klasikkaplumbaga.blogspot.com/#! ... osvos.html
eyvallah sağol bu verdiğin adrese daha önce baktım bunun gibi başka yerlerdede bir sürü bilgi aldım vosvosta dikkat edilmesi gerekenlerin çokluğunu görünce ve sıkıntı yaşanan noktaların fazlalığını görünce araştırma süremde artıyor her gün en az 2 saat vosvos ilanlarını kurcalıyorum. artık birtane alıp kullanmak istiyorum yeter... bir bilenle bakmaya git demişssin ama çevremde vosvostan anlayan hiçkimse yok hatta çevremdekilerin hepsi bilgi sahibi değil ama fikir sahibi hepsi o alınırmı ya yolda kalırsın tarzı konuşanlardan..haliyle sahibiyle birlikte bir vosvos motor ve kaporta ustasına gösterip ondan sonra almayı düşünüyorum türkiyedeki tüm vosvos ustalarının adresini telefonunu ismini cismini buldum. 1300 48 kuruş yakar demişssin fazlaymış bayaa kimi yerlerde 35 falan deniliyor 45 üstünü duyunca bana bi haller oluyor yakıt.. masrafını düşürmek için ne yapmak gerekir lpgli mi alsam? lpg konusunda ilanların bazılarında ''hiç lpg taktırmadım '' deniliyor yani sanki son safhaymış gibi ne biliyim vosvosa zarar veren bişeymiş gibi bahsediliyor bilmiyorum...